Увага! Інформація для автомібілістів про відкриття додаткових пунктів пропуску на австро-угорському кордоні

Увага! Інформація для автомібілістів про відкриття додаткових пунктів пропуску на австро-угорському кордоні


26.03.2020
Як повдомляє Посольство України у ФРН станом на 24 березня, німецько-польський кордон на транзитний в’їзд для громадян України продовжує бути закритим.

Єдиний можливий шлях дістатись України – скористатись наступним маршрутом про який ми повідомляли 20.03.2020 на Autotour NEWS .
Та станом на 25.03.2020 відкрито додаткові пункти пропуску на австро-угорському кордоні:
НІКЕЛСДОРФ - ХЕДЬЄШХАЛОМ (NICKELSDORF - HEGYESHALOM)
КЛІНГЕНБАХ - СОПРОН (KLINGENBACH - SOPRON)
ПАМХАГЕН - ФЕРТОД (PAMHAGEN - FERTÖD)
ДОЙТЧКРОЙТЦ - КОПГАЗА (DEUTSCHKREUTZ - KÓPHÁZA)

КОРИДОР ДІЄ ЩОДНЯ з 21.00 ГОД. до 05.00 ГОД. !!! ПРОЇЗД ДОЗВОЛЕНИЙ ЛИШЕ ЗА ВИЗНАЧЕНИМ УГОРСЬКОЮ СТОРОНОЮ МАРШРУТАМИ, ЯКІ КОНТРОЛЮЮТЬСЯ УГОРСЬКОЮ ПОЛІЦІЄЮ
Далі використовуйте п/п «Тиса» (Чоп-Загонь)

Для вашої зручності ми нанесли ці пункти пропуску на карту.



Рух йде вільно, обмежень по відношенню до українських авто немає. Порада - по приїзду на німецько-австрійський кордон мати повний бак палива та запаси їжі. А також важливо пояснити, що Ви їдете ТРАНЗИТОМ!

З 24.00 год. ночі 20 березня Австрія запровадила новий порядок перетину кордону: з Німеччини в'їхати зможуть лише ті, хто надасть медичну довідку не старше 4 днів про відсутність зараження на Коронавірус німецькою чи англійською мовами.
ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ, ОТРИМАНОЮ ВІД НІМЕЦЬКОЇ ПОЛІЦІЇ, АВСТРІЙСЬКА ПОЛІЦІЯ ТА ПРИКОРДОННИКИ НЕ ВИМАГАТИМУТЬ ТАКОГО МЕДИЧНОГО СЕРТИФІКАТУ ВІД ГРОМАДЯН, ЯКІ РУХАЮТЬСЯ ТРАНЗИТОМ В УКРАЇНУ.

Майте при собі : лист від Надзвичайного Посла України Андрія Мельника у ФРН та Надзвичайного Посла України в Австрійській Республіці Олександра Щерби до Прикордонних служб з проханням про надання сприяння українським громадянам для безперешкодного транзиту територією ФРН та Австрії, а також роз’ясненнями щодо маршруту відкритого гуманітарного транзитного коридору для громадян України, які прямують на Батьківщину.

Джерело:Посольство України у ФРН